Hectic vs Relax - Tasnim Hafidz

Sunday, May 10, 2015

Hectic vs Relax

Assalamualaikum

Hi

Last week. I mean, the week after my mid semester break. It was a very very hectic/busy/stressful week for me. Dia punya busy tu lain macam. Maybe sebab naik je cuti ingat ada test. Nasib hari isnin tu tak ada test tapi berturut lah jugak dari hari selasa sampai khamis. Mana nak kejar dateline nak hantar assignment lagi. Fuhhh. Tak bernafas wa cakap lu.

Tapi. Lain pula dengan minggu selepas tu. The first week of May. Relax giler. Tenang setenang tenang tenangnya. Just siapkan lab report yang tak urgent sangat. Naik pelik rasa. Haha. Dah takda benda nak dibuat sampai terkejar kejar dateline rasa lain macam pula. Hihi. Kalau tak, busy tu kadang rasa sampai terlupa nak makan (ok ini bohong).

Apa apa pun, segala minggu yang stress tu dah lepas. Kalau relax tu sekadar bonus or reward lah kot sebab dah busy sangat sebelum ni. Sekarang nak masuk week tenth. Tinggal lagi four weeks before final. Hopefully sem ni dapat buat yang terbaik and maintain a good cgpa. Hihi. Doakan aku
Anyway. Thanks for reading. Good night.


Yang menaip, 
Tasnim

No comments:

Post a Comment