December 2011 - Tasnim Hafidz

Tuesday, December 20, 2011

suka sangat

December 20, 2011 0
suka sangat
yeah, tajuk macam gempak sangat kan
sebenarnya, yang membuatkan aku smile ear-to-ear adalah kerana
lab report physical chemistry hantar minggu depan
wahhhh, heaven-nya
tak payah susah susah siapkan minggu ni
err, tak jugak
kena buat sikit
kalau tak mati aku nak menyiapkan naik cuti mid-sem nanti
tu je aku nak share

kbai

ubah lagi

December 20, 2011 0
ubah lagi
disebalik M besar. ada R besar
tetiba petang nak masuk magrib ni aku ter 'RAJIN' pulak nak edit blog
lalu jadilah yang macam sekarang
walaupun sebenarnya aku suka background yang sebelum ni
hehehehe

capital letter 'M'

December 20, 2011 0
capital letter 'M'
assalamualaikum . .

tak jawab dosa, jawab sayang kita :p 
semakin hari semakin teserlah capital letter M ni
haiyaa, apa mau jadi lah sama wa
ini macam ma, macam mana mau berjaya 
*gaya gaya apek cakap
okey, huruf M besar ni sebenarnya merujuk kepada perkataan 
yang sangat gemar disebut oleh orang ramai
tak kira sama ada tua atau muda
perkataan itu ialah , MALAS
yeay, rasa sangat bertuah kerana menjadi pemalas
kerana asyik rasa nak ponteng kelas je
ni sekarang ni pun tak reti reti nak tidur lagi
sumpah pemalas kau TASNIM 

wahai gerangan penyakit MALAS
nyahlah dikau dari hidupku ini
tak sanggup dah aku hendak terus menerus bergini
lama lama mereng aku dibuatnya
sekian itu saja untuk malam ini
 
kbai








Thursday, December 08, 2011

미안해

December 08, 2011 3
미안해
kehadapan demok, 

 sorry lah. waktu tu aku tak da mood. tak pasal-pasal kau kena. sorry lah. terseksa wey jiwa dan raga ni. jangan lah ignore aku. kau tau lah kan aku macam mana. mana berani nak tegur dulu. sebab tu aku paling nyampah nak carik pasal dengan kau. nanti aku jugak yang susah. sorry  :( aku rindu kau

yang bersalah ,
  tasnim


untitled

December 08, 2011 0
untitled
dia dah tak sayang aku
kbai 

Tuesday, December 06, 2011

terseksa

December 06, 2011 0
terseksa
ok, dah lame sangat aku tak menaip
aku rindu mereka
sangat sangat rindu
terutamanya linda, pyka, syila, tep, wan
itu aje yang aku nak khabarkan



kbai