January 2011 - Tasnim Hafidz

Thursday, January 27, 2011

mood : sedih yang tak terkira

January 27, 2011 2
mood : sedih yang tak terkira
assalamualaikum .

erm , tak tau nak start macam mana . okeylah , hari ni aku on Facebook and blog . aku jumpe cerita pasal kawan - kawan . bila bace je pasal benda ni , aku rasa sedih sgt . tak tau lah kenapa . tetiba rasa rindu sangat sangat dekat kawan - kawan . haha , ayat skema . sedangkan aku baru je jumpa dorang ahad lepas . rasa sedih yang tetiba datang and tak pasal - pasal ada air yang mengalir , huhu . aku start jumpe kawan - kawan pun kat sekolah . sekolah lah bermulanya ikatan persahabatan antara aku dengan dorang , haha .wahh! aku sedih . tak ada sape aku nak luahkan , blog ni je lah yang tinggal , haha . tak pe lah blog ea , ko dengar je lah luahan hati perasaan aku nih . 

aku rindu kawan - kawan aku . exactly semua kawan yang mengenali diri ini . tapi diri ini lebih merindui kawan - kawan yang rapat dengan aku. hmm , sedihnya . aku tengah nangis ni , tak ad sape ke nak pujuk ? huhu . tak perlu lah mention nama kan , nanti lau tak mention ada lak yang merajuk . aku tak reti pujuk okey ! tapi nak dipujuk , haha . tak maluu betul . sumpah aku memang sedih sangat sekarang ni . kalau boleh diputarkan masa , aku nak balik ke tahun lepas . haha tapi aku tau ianya tak kan terjadik .

bagi aku , kawan memang jadik isu yang sensitif . tak tau lah bagi korang . biasa lah kan kalau ada rase jeles , sakit hati and sebagainya . lau gadoh - gadoh tu lagi biase , haha . sebab selalu berlaku kat diri aku ni . aku lau sayang kawan tu , aku sayang dorang sampai mati . aku akan ingat kat dorang , yang mana rapat lah . aku ni memang cepat naik angin . rase nak marah je . and thanks pada sesape kawan aku yang tahan dengan perangai aku yang buruk ni , haha . aku ingat lagi , masa gaduh ngn sorang ni . haha , memang teruk . tak tau mulanya macam mana , yang penting time tu aku nyampah sgt dengan perangai dia yang satu ni . gadoh gadoh sampai cikgu perasan , haha . and aku yang kene private kaunseling dengan cikgu tuh , hehe . aku tak kesah pun . mula mula ingt tak nak tegur lah dia lagi atas sebab tertentu lah , tapi last last aku pikir , sampai bila tak nak bertegur , buat aku sendiri rasa sakit baik tak payah . lagi pun dah dekat nak spm , lebih baik aku berbaik dengan dia .and then aku bagi surat mintak maaf kat dia dulu . sambil tulis ,sambil nangis , haha . aku memang cengeng , tak leh nak kata apa lah , hehe . yang aku tau , dalam masa aku tak bertegur dulu , aku rindu sgt sgt dekat dia .aku kenal dia dah lama and aku rapat balik dengan dia time form 4 dulu . memang sakit lah time tak tegur tu . dia pun balas balik surat tuh , and macam biase lah dak cengeng ni mula buat drama dia ,haha . and sekarang ni dah baik , cuma dah lama tak dengar cerita pasal dia . ada lagi satu cerita . mase tu dah nak last last exam , time sarapan . so , di pagi hari kitorang story mory lah kan . then sape ntah yang start cakap yang pasni dah nak habis sekolah , nanti dah tak dapat jumpa and tidor same - same , huhu . memang sedih lah time tu . tetiba teringat cerita lama . then mulalah buat drama kat dewan makan tu . sorang nangis yang lain pun ikot nangis . memang sedih lah time tu , haha and i will keep it in my mind ! 

okey tamat cerita pasal tu , huhu . can somebody give me a tissue ? haha . i'm so sad rite now , hehe . buat membe - membe lame , aku ingt lagi kat korang . sapa kate aku lupa ? aku tak lupa pun . aku bukan sombong , cume aku tak nak kacau korang je . yelah , korang kan dah ada membe korang yang lain , so aku tak nak kacau lah . aku tak sombong tau . ingat tuh . haila , napa sedih sangat ni . i need somebody . takkan lah blog ni je ? dia tak leh pujuk aku , haha . tak pe lah , nanti aku dera sorang ni . hargai lah kawan kawan yang ada , tak nak gadoh gadoh tau , haha . lau aku ada buat salah and korang terasa , maaf dipinta . one more thing , i love all my friends ! sayang sangat sangat kat korang , korang lah anugerah terbaik dari Allah bagi aku .aku bersyukur sangat dapat kawan macam korang . jangan lupakan aku , hehe . okey lah , ceria - ceria selalu . tataa~~  

Sunday, January 23, 2011

best XD

January 23, 2011 5
best XD
haiii korang ! ops , assalamualaikum . hehe
tergelojoh sebentar XD , haha
hari ni best lah . leh tulis dalam diari ni , hehe . ni pun kira macam diari lah jugak , tapi diari yang boleh dikongsi dengan orang lain . first time au , first time !
faham tak ? first time , haha . mesti korang rasa nak lempang laju - laju je kan aku ni . tapi tak apa aku tak kesah pun , ngeee . happy ! eleh , bagi orang lain biasa kodd tapi bagi aku tak ! ngerti ? haha . tadi keluar dengan member - member . sumpah sebelum ni tak pernah keluar and tengok wayang dengan dorang! so , first time okey . mereka yang aku maksudkan ni ialah Linda Amjis , Amira Mia , Wan Syahira Amra and Syahila Mohammed . lantak lah korang nak gelak ke apa , tasnim tak kesah  =) dulu pernah lah keluar tapi dengan kawan aku yang sorang ni . nama dia Alina Aziz . my friend since aku sekolah rendah . biasa lah lau gadoh - gadoh ni kan tapi tu lah first time tengok wayang dengan dia , hehe . first time lagi . tak abeh - abeh dengan first timenye , hehe . apa buleh buat , bukan senang mama dengan abah nak bagi keluar . tapi aku tau , dorang ada sebab buat macam tu . kadang - kadang rasa macam nak memberontak je *dah pernah pun . tapi tak leh nak lawan lah , kene ikod jugak , hehe . so , hari inilah first timenya aku hang out dengan member - member sedorm . selalu kalau dorang keluar bersama , aku tak pernah dapat ikod . tetapi pada hari ini bertarikh 23 januari 2011 , aku dengan senangnya dapat keluar dengan dorang . tapi itu pun mama dengan abh yang hantar , bhahaha . gelak lah , gelak lah lagi . tak heran pun , hehe . tadi jalan - jalan sempat lah aku beli novel sebuah . haha , tak abeh - abeh dengan novel kan . semalam baru beli satu , hari ni aku beli lagi satu . sangat tamak ! haha 
aku beli novel Coklat , Bunga & Si Cupid dan novel AKu Cinderella . dan dan , dua - dua novel tu aku dah habis baca , hehe . 
itu aje kot yang aku nak cerita . jangan bosan ye kalau baca . aku tak selalu update . tak ada  apa - apa yang nak disampaikan atau pun diumpatkan , haha . okey lah , nak blogwalking dulu . tataa semua ! XD

p/s: nadia ishak , jangan lah merajuk okey?please . . .

Saturday, January 22, 2011

tired enough

January 22, 2011 2
tired enough
*pfffft !
penatnya . sangat - sangat penat . teramat - amat penat . ish , tak tergambarlah penatnya .
haha , tapi siyes aku memang penat . penat mengupdate blog ni . aku ni dah lah memang agak tak berapa matang lagi dalam bidang blogging ni so , agak penat lah jugak . 
dah lama aku x update blog dan inilah kemunculan aku setelah sekian lama tak update . ceh ! padahal seminggu je tak update .
 pehh , berhabuk blog aku . sempat labah - labah buat sawang . penat aku mengemasnya tadi . haha
penat search sana sini cari template yang lawa - lawa tapi last - last amik yang ni je . haha , yang lain blogger lain dah guna , takkan nak guna jugak kan  .
 dah la kita follow dia , nanti dia kata kita tiru dia punya blog pulak . ish , tak nak lah macam tu kan . tak baik tiru orang punya . 
macam isu sekarang ni , copy and paste orang lain punya entri . dah lah kawan kita yang kena , sian dia . naseb baik dia tabah , haha .
 tapi tak tau lah kalau dah ada orang yang guna template ni , huhu . ehem , kalau ada sila inform kat kita tau , nanti kita cari yang lain lah , haha .
 tapi nak guna yang ni pun penat aku dah macam apa , hehe . makin tengok , makin nak ubah lagi . makin tengok , makin terasa menyampah pulak ! haha . ini je yang aku mampu nak buat . berkat usaha dan keazaman serta tawakal , last - last ini lah hasilnya .  melampau betul ayat tu , haha . okey lah , ini je kot yang mampu aku sampaikan kepada readers di luar sana , bhahaha . macam ramai aje yang nak baca . sekarang nak blogwalking , hehe . ceria - ceria selalu :) 

Friday, January 14, 2011

contest paling mudah :))

January 14, 2011 5
contest paling mudah :))
 tengah - tengah blogwalking tadi , jumpa contest ni .  
memang mudah pun , semudah tajuk contestnya .
Contest Paling Mudah
tasnim dah join . korang bila lagi ?
nak join ? just klik sini


mudah je contest ni . tapi try punya try punya try , paling tinggi tasnim dapat 175 markah je . huhu . okey la tu , daripada dapat kosong . haha . jemputlah join contest ini :)

my passion X0

January 14, 2011 4
my passion X0
baca tajuk je mesti korang dah tau apa benda kan ? tapi , tu pun kalau korang ada baca entri aku sebelum ni lah . tak baca lagi ? betul tak baca ? erm , tak apa lah .  dah nasib badan nak buat macam mana kan ? blog aku tak femes cam korang punya . isk isk isk . touching pula malam - malam  ni . gedik betul nah , geli mak . haha  Eh , tapi saya tak gedik okey ! siapa yang ada baca tu , terima kasih lah ya . okey , passion aku tu apa lagi kalau bukan dekat novel . HAHA . kan aku ada cakap yang aku nak tunjukkan koleksi novel - novel aku . sila lihat gambar di bawah :





inilah antara koleksi novel-novel yang aku ada . tak banyak pun . dalam 28 novel je . kenapa ? tak percaya ? tak percaya sudah . kira lah sendiri kalau nak puas hati . mula dari nombor 1 ya . 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , ..... 28 . ahah ! betulkan 28 ?  tu lah tak nak caya kat aku lagi . korang kira pun memang dapat 28 jugak .  moralnya di sini , sila percayakan tasnim . HAHA . tak ada lah , aku gurau - gurau aje tau . jangan korang marah aku pula . memang dah 28 je ada . korang yang tak nak caye kat aku , nak kira lain pulak .

aku sayang sangat dengan novel - novel aku ni . sayang sangat ! *ish , dengan novel pun nak sayang - sayang  Tapi betul la kan , sapa yang tak sayang harta benda dia kan , lagi - lagi benda yang paling paling paling dia minat dan dia suka . mestilah nak dijaga , ditatang dan dibela dengan sebaiknya , hehe . novel - novel ni ada yang aku beli dengan hasil titik peluh sendiri dan ada juga yang mama tolong support . ada sekali tu mama yang belikan novel untuk aku . cayalah mama , ni yang nim sayang ni . haha . alah , kalau tak pun memang aku sayang lah mak aku ni . 


novel lah yang selalunya buat aku teruja tak menentu . kalau orang lain teruja bila tengok baju , kasut , seluar dan beg yang lawa - lawa . aku pulak teruja kalau nampak novel . 
pantang nampak , mesti aku nak beli . tu pun kalau ada duit lah . haha . kalau tak ada ,aku akan berusaha usha mama atau abah . haha . usaha tangga kejayaan , kalau tak usaha macam mana nak dapat kan . hehe , sangat tidak baik . well , itu lah tasnim . 
 tapi tak ada lah teruk sangat . 

okey lah , tu je yang aku nak bagi tau untk hari ini . eh , korang . nak tau tak ? nak tak ? angguk je lah , tak yah malu - malu . hah , macam tu lah . abang kiut tu datang kedai hari ni . 

yeah ! yeah ! yeah !
( sambil terlompat - lompat )

suka gila weyh aku petang tadi kat kedai . tersenyum - senyum buat kerja . alamak tasnim , gatai nahh . haha . maaflah ya kalau korang bosan baca pasal kegatalan aku ni . huhu . kiuttttttnya abang tu . haha . lena aku tidur malam ni . okey lah , nak blogwalking dulu . ceria - ceria selau , jangan tension - tension . kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi !
:))








Thursday, January 13, 2011

apa - apa aje . . .

January 13, 2011 2
apa - apa aje . . .
aaaarrrrrggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ! 
( menjerit sambil tarik - tarik rambut )

gila ea ? terjerit - jerit malam - malam buta ni . lempang kang , baru tau . haha . sewel :D nak tau kenapa aku terjeri - jerit macam orang gila ni ? hah , sini ceq nak habaq mai . sebenaq nya , ceq sedih . ceq tak tau nak taip apa utk blog malam ni . tapi tapi tapi , ceq nak sangat menaip . isk isk isk . tak dak idea nak cerita apa . kalau cerita pasai kerja hari ni , ceq da penah cerita sebelom ni . 

jap aih , cerita pasai kerja kan . abang tu tak datang lagi . isk isk isk , sedihnya . haha . ish , gatai betoi la ceq ni . hampa nak kutuk ? kutuk la . ceq  tak kesah pun . wekkk . eh , awat tukaq jadi slang utara pulak ni ? dah , tukaq balik . ehem , okay dah . kembali kepada asal . haha . sebenarnya aku ni anak jati kedah , em tapi tak berapa nak jati sangat la sebab tak reti sangat nak cakap piau macam orang sana . huhu . apa lah , tu pun tak reti ? ish , teruk betul lah aku ni . hehe . 

okay lah , hari ni cakap pasal apa - apa je lah .macam tajuk entri aku ni kan . ermm ,  cakap pasal novel lah . huhu . aku ni teruja sangat dengan novel . teruja sangat sangat sangat ! haha . sila take note  :) hehe . kadang - kadang tu  kan , dah macam orang gila kalau tak dapat baca novel . pernah sekali tu masa kat asrama , aku nak sangat baca novel . masa tu tak bawa lagi novel kat asrama . almaklumlah , awal - awal masuk asrama , kelam kabut lah pasal benda lain yang lagi penting dari novel ni . hehe . okay , sambung balik . disebabkan aku ni teringin sangat sampai dah tahap gian kan , aku suruh  lah membe aku sorang ni belikan aku novel . eh , guna duit aku lah , tak kan duit dia pula . citt ! teruk kan . sanggup keluarkan duit poket hari tu suruh maryam belikan novel . haha. tak apa , mama tak kesah , huhu . akhirnya , lepas jugak lah gian aku tu . dasyat tak ? dasyat kan ? kan kan kan ?
hangguk je lah . kalau nak bagi aku hadiah kan , em bagi novel pun tak apa . haha . demand pula . suka hati orang tu lah nak bagi hadiah apa . ish ish ish , apa lah tasnim ni . hehe . nanti bila - bila aku tunjuk kat korang koleksi - koleksi novel - novel aku ea .

okay lah , sudah larut malam . nak tidur . aku ni selalu sangat tidur lewal - lewat . haila , nak buat macam mana . mata tak rasa nak tertutup lagi . asyik nak terbukak je . huhu . tak kesah lah apa pun . janji tidur . kalau tak tidur je sampai berhari - hari tu memang problem lah tu . tapi , ada ke macam tu ? *berfikir sejenak  Lah , tadi kata nak tidur dah . boleh pula sambung lagi . dah dah , pergi tidur sana . haha . bebel kat diri sendiri . macam lah jalan . okay lah , kita tidur dulu . tapi sebelom tidur  ingat nak blogwalking lah . hehe . apa - apa aje lah . ceria - ceria selalu  



Tuesday, January 11, 2011

fakta yang benar . HAHA

January 11, 2011 2
fakta yang benar . HAHA
assalamualaikum w.b.t

ya , bertemu kembali di blog aku yang tak berapa nak comel dan kiut ini . haha . malam ni aku tak tau nak taip apa *citt , dah taip dah pun . tapi tapi tangan ni rasa nak menaip sangat - sangat . ngee . best pula berblogging ni . haha .tapi tak cukup pengetahuan lagi . tapi tapi *asal gagap pulak ni , tapi aku selalu tanya kat orang lain . haha . dan orang yang akan aku minta pertolongan tu , hehe siapa lagi kalau bukan anne . haha . thanks anne sebab tolong aku yang agak lembab ni . huhu . kembali pada tajuk entri . saya tak berapa reti nak berblogging . itu satu fakta , harap maaf . dan dan dan sila beri tunjuk ajar . haha .

arghhhh , kecewanya ! *tak sangat pun . huhu . petang tadi , abang yang sangat kiut miut mukanya tu tak datang . hailaa , sedikit kecewa .  alamak , macam gedik sangat la pulak . haha . tak lah , tak gedik okay . aku cuma suka tengak muka abang tu yang kiut je bukan suka kat beliau pun . hehe . tapi tapi tapi , lau boleh apa salahnya . haha *devil laugh ! Apa ? kata saya gedik ? eh , suka hati saya lah nak gedik ke tak . diri saya , suka hati saya lah kan . kan kan kan ? *angguk la!  Ha , pandai pun . hehe . fakta kedua , saya tak gedik okay ! sila take note . haha

kecewa lagi !  tapi bukan pasal apa - apa yang serius pun . yang pasal abang tadi tu memang serius . muahhaha . kemiangan terserlah di situ . hehe . okay , yang sekarang ni pasal borang upu . kenapa tak boleh nak isi ? kata dibuka mulai 10.1.11 hingga 4.4.11 . tipu ea ? tak baik tau . nanti Allah marah . ngeee . masa kecik - kecik dulu mesti cakap macam tu lau bab - bab menipu ni . haha . macam satu trend pulak . ops , okay . berbalik pada masalah nak isi borang upu ni . mungkin line sangat sibuk kodd . tu tak leh nak bukak . erm , tak apa lah . sabar sabar . sabar tasnim . tak kan lari web di taip . ish ! perosak bahasa betul lah aku ni . haha . tak kan lari gunung di kejar . tapi aku bukan nak kejar gunung , aku nak isi borang upu dekat laman web mohe.gov tu . hehe . okay lah peribahasa yang aku cipta tu kan . muahahaha . aku bukan penyabar orang nya . ni fakta ketiga . tu yang nak di beritahu sebenarnya . tapi tak jugak , aku penyabar lah jugak . *ish , mana satu lah  . haha . in certain - certain kes loh . kalau tak , memang akan mencarut dan mula tendang - menendang sambil mulut berbicara yang bukan - bukan . hehe . sangat tidak baik . sila jangan tiru aksi yang tidak baik ini . haha .

tu lah antara  fakta - fakta yang benar mengenai diri aku yang comel ni .hehe . satu lagi fakta yang tersangat - sangat tepat tau . nak kata aku perasan ? lantak korang lah . yang penting aku memang comel apa . hehe . okay okay . jangan marah - marah . gurau - gurau saja . jangan marah okay , nanti muka cepat brkedut lalu cepat tua . haha . okay lah . ceria and senyum selalu . macam pocoyo yang comel tu . huhu . jumpa lagi .

11.1.11

January 11, 2011 0
11.1.11
assalamualaikum w.b.t


Helo - helo , kopi atau milo . HAHA . apa khabar semua ? harap - harap sihat lah ye . hai maklumlah , sekarang ni ramai yang sakit - sakit . demam lah , selsema , batuk dan sebagainya . kalau ada simptom - simptom macam gitu , cepat - cepat lah pergi klinik amik ubat okay . 

lawa kan tarikh hari ini . HAHA . 11.01.11 . hari ini birthday member aku . credit to HASLINA HASHIM . happy birthday mak cik . *mak cik tu nama panggilan dia . huhu . okay , selalu kalau ada tarikh yang cantik - cantik , comel - comel , kiut - miut . haha . mesti ada yang akan buat sesuatu yang special untuk diingati kan . macam , macam tarikh couple ke ? hehe . ada ke ? kalau ada . oaky lah tu . suka hati korang lah kan .ngee .

untuk tarikh hari ini pun ada lagu tau . aku baru teringat bila baca blog anne tadi . haha . dia siap letak lirik lagu 11 januari tu lagi tau . dulu aku minat lagu tu . suara penyanyi nya seeeedap bangat . HAHA . 

untuk aku , tarikh hari ini tak ada yang spescial kodd . hari ini , seperti hari - hari biasa , like always lah , kena kerja . muahaha . cari duit sikit . buat bekalan . haha . nanti senang . kalau nak beli apa - apa , guna duit sendiri lah . * mama selalu cakap cam tu . bukan nak tolong sikit . hehe . baju ngan kasut pun boleh lah . haha . tak ada lah . main - main je . hehe

okay la , nak pergi kedai . kerja . huhu . sambil cuci - cuci mata tengok abang - abang U yang kacak - kacak dan comel - comel . haha . kegatalan terserlah di situ . ops , jangan kutuk saya . tak salah kan ? mata saya . suka hati saya lah . haha . ceria - ceria selalu 

mana satu yang cantik bagi anda ?

January 11, 2011 0
mana satu yang cantik bagi anda ?
assalamualaikum w.b.t


Hai - hai , dah jawab salam belum ? kalau belum , sila jawab sekarang . HAHA . memberi salam hukum asalnya sunat dan menjawab salam adalah wajib ! oleh itu , anda semua mestilah menjawab salam yang telah saya beri tadi. HAHA . ini bukan lah paksaan tapi hanya ugutan . HUHU . tak ada la , saya bergurau je di malam hari . ops , malam ke ? rasanya kalau pukul 2 :48 a.m , ini bukan malam kan . sudah menjelang pagi rupanya tapi saya masih belum melelapkan mata . sedangkan kebanyakan makhluk Allah tengah tidur sekarang ini . HEHE . saya tengah tunggu seseorang tu saya tak tidur lagi . tapi , sila lihat di bawah ini .


peringatan :  jangan amalkan tidur lewat mcm saya ni .

 nanti anda akan jadi seperti burung hantu . HAHA  . saya ni memang dah macam burung hantu dah pun . HUHU .

oke sekarang straight to the point . sempat lagi memberi syarahan . sedangkan diri sendiri pun kadang - kadang tak buat . ish ish ish, insaf lah diri . okay , sebenarnya saya nak cakap pasal hairstyle yang ad kat dunia ni . HAHA . jauh menyimpang dari mula tadi . lupa pulak nak reverse . HAHA . saya reverse balik . okay , dah .


banyak hairstyle yang lawa - lawa kan . kadang - kadang tu macam - macam gaya ada . ada yang panjang , ada yang pendek , ada pula yang panjang sebelah pendek sebelah . hailaa ,macam - macam lah . tapi semuanya comel - comel belaka . HAHA . baik , kita rujuk kembali pada tajuk entri ini . saya nak tanya pada anda semua . hairstyle yang mana satu cantik ? yang panjang ke ? yang pendek ke ? ke yang botak terus . HAHA .


 bukan apa . saya saja tanya . nak minta pandangan anda terutama pada girl - girl yang ada . sebab nya banyak sangat lah hairstyle yang cantik - cantik dan comel - comel ni . macam artis - artis  korea dan yang lain - lain . HAHA . saya minat cerita korea juga . tapi tak lah terlalu fanatik , harap maklum . HUHU . dah mula menyimpang lagi . HAHA . dah pukul berapa dah . memang akan merapu , merepek dan meraban lah sekarang ni . baik berhenti sekarang sebelum lain pula yang saya merepek kan . HUHU . sila komen untuk memberikan pandangan anda . okay  , sampai di sini saja coretan bebelan saya di pagi hari 11 JANUARI 2011 ini .HUHU .  







Saturday, January 08, 2011

entri pendek je

January 08, 2011 0
entri pendek je
petang ni aq buat entri pendek je.sebab sekarang ni pun patutnya aq da pergi kedai tolong mama.cittt! apa la.sempat lagi tgk blog and post entri baru.haha.x pe.mama x kesah pun pegi lambat.erm lambat skit je kot.lw lmbat byk.bes la gaji kne potong.haha.keje ngn mak ni senang.gaji solid je.lmbt k cepat g keje pun gaji same je.makan plak.sah sah free je.huhu bahagia betol aq.huahua.sampai di sini saje la.bukan ap.aq tgk bru 2 entri je aq wat tok tahun ni.ish3.blogger yg terok.haha.x da mase lah korg.erm oke la.mama da tepon da pun.see ya at the next entry ! 

p/s : happy always :)

Friday, January 07, 2011

hari yg ceria !! :)

January 07, 2011 5
hari yg ceria !! :)

6 januari 2011 .. :)) hari yang ceria bagi aq dan teman teman yang lain .. best sgt kan semalam korang .. aq tergelak gelak smpai tergolek golek di malam hari and nasib baik x kene sound dengan mam aq tw ! korang mmg terbaik la .. kredit utk Nazheef Ikhwan si pencetus idea , Linda Amjis , Amira Mia , Amira Jamaludin , Mohamad Azim Arbain , Huzairi Nasir , Rafizzie Othman !
semalam mmg ceria lah ! hahahah.. :) nak tw ap yg menyebabkan aq tergelak sorang sorang macam orang 3 suku je semalam ?? okay aq tunjuk kan .. tgk la surat kabar ni :)))

tak pasal pasal linda dituduh curi arai lai .. hahaha

opss! no comment utk yang ini .. :)

 ada sesiapa yang setuju ngn tajuk berita ini ?? :)

tak pasal pasal my syg pun kne sekali .. haha ..
jangan nanges ye tep .. :)

and last but not least .. puteri katak ?? hahaha
cam x nak berdekah dekah pulak aq ketawa ..
naseb x sakit tekak aq ni .. haha :)


hot tak babah pnye news paper ?? hahah sampai penuh email aq taw ! ngeee .. apa apa pun .. korang mmg terbaik la guys ! thanks  you all for a great time last night ! i will not forget about it .. miss you guys damn so much !! bile kte leh hangout same same ek ?? haha 

p/s : happy always !