hari yg ceria !! :) - Tasnim Hafidz

Friday, January 07, 2011

hari yg ceria !! :)


6 januari 2011 .. :)) hari yang ceria bagi aq dan teman teman yang lain .. best sgt kan semalam korang .. aq tergelak gelak smpai tergolek golek di malam hari and nasib baik x kene sound dengan mam aq tw ! korang mmg terbaik la .. kredit utk Nazheef Ikhwan si pencetus idea , Linda Amjis , Amira Mia , Amira Jamaludin , Mohamad Azim Arbain , Huzairi Nasir , Rafizzie Othman !
semalam mmg ceria lah ! hahahah.. :) nak tw ap yg menyebabkan aq tergelak sorang sorang macam orang 3 suku je semalam ?? okay aq tunjuk kan .. tgk la surat kabar ni :)))

tak pasal pasal linda dituduh curi arai lai .. hahaha

opss! no comment utk yang ini .. :)

 ada sesiapa yang setuju ngn tajuk berita ini ?? :)

tak pasal pasal my syg pun kne sekali .. haha ..
jangan nanges ye tep .. :)

and last but not least .. puteri katak ?? hahaha
cam x nak berdekah dekah pulak aq ketawa ..
naseb x sakit tekak aq ni .. haha :)


hot tak babah pnye news paper ?? hahah sampai penuh email aq taw ! ngeee .. apa apa pun .. korang mmg terbaik la guys ! thanks  you all for a great time last night ! i will not forget about it .. miss you guys damn so much !! bile kte leh hangout same same ek ?? haha 

p/s : happy always !





5 comments:

  1. hahaha..aku tengokkan je benda ni..baik punya paper..kenakan orang..hahahaha

    ReplyDelete
  2. naseb aq x kene gak smlam..haha

    ReplyDelete
  3. hehehe . wey aku rindu korang la giler ! all the best for u guys !! :DD semuanya terbaik untuk kawan kawan aku !! :DDDD

    ReplyDelete