Escapism - Tasnim Hafidz

Tuesday, September 03, 2019

Escapism

Assalamualaikum 

Hello guys

Escapismthe tendency to seek distraction and relief from unpleasant realities, especially by seeking entertainment or engaging in fantasy (credit to Dictionary).

Well, i really need this right now! 

Rasa penat sangat dah kerja macam ni. Customer dah start ramai. Nak nak sekarang dah nak dekat hujung tahun. Time public holiday memang barai badan dibuatnya. Belum lagi nanti bila dah start cuti sekolah, I mean boleh bayangkan tak ramainya nanti macam mana. Dengan nak hadap macam-macam perangai customer lagi. Salah dia pun dia kata salah kita nanti. Ahhhhhhh! Aku penat!

Tak sabar nak tunggu time cuti aku nanti. Nak pergi bercuti. Tak kisah lah dalam johor ke luar johor ke. Dapat lepak kat hotel, berendam dalam bath tub dengan bath bomb pun ok. Lepak pantai pun best. Ohh tak sabarnya! Sambil taip ni pun buat aku tak sabar dah nak merehatkan diri. 


credit: keepinspiring.me
Yessssssss! Definitely. Sekian luahan hati dari saya yang stress dengan kerja sekarang.

Sincerely,
Tasnim


the tendency to seek distraction and relief from unpleasant realities, especially by seeking entertainment or engaging in fantasy.


No comments:

Post a Comment