April 2011 - Tasnim Hafidz

Tuesday, April 19, 2011

happy 18teen Linda Amjis !

April 19, 2011 0
happy 18teen Linda Amjis !
at last , ada jugak entri khas untuk hang ye Linda Amjis oii
HAPPY BIRTHDAY linda !!


hamik ni ! aku bagi kat hang . khas untuk hang tau . hang suka tak ? terima kasih tasnim? eh , sama - sama lah ceq oii . ini aje lah yang aku mampu bagi kat hang , hehe . hadiah tu . erm , nanti dulu lah ye . tak jumpa - jumpa yang menarik lah , haha .

happy birthday kawan *aku copy pic hang tau

apa - apa pun , selamat hari tua linda . dah 18 tahun dah hang . dah cukup umurlah , haha . semoga hang sentiasa sihat , berjaya , bahagia dan ceria - ceria selalu . good luck untuk interview CIKGU hang tu , haha . aku nak hang tau yang aku sayang sangat kat hang and depa - depa yang lain , hehe .  jangan lupa aku tau ! assalamualaikum~~ muah muah! XOXO





Monday, April 18, 2011

fine !

April 18, 2011 0
fine !


aku benci kau ! aku benci kau sangat sangat . aku tak nak ingat pasal kau lagi lepas ni ! aku BENCI kau ! kalau lah aku boleh berhenti fikir pasal kau alangkah amannya hidup aku ni . mulai hari ini aku akan berhenti ingat pasal kau . terima kasih untuk segalanya . semoga kau bahagia dengan si dia .

Wednesday, April 06, 2011

saat yang membosankan =.=' !

April 06, 2011 0
saat yang membosankan =.=' !
hari ni aku tak kerja pun . habiskan masa kat rumah aje . kerja bosan tak kerja pun bosan . apa lah benda yang tak bosan ek ? tolong bagi tau sikit . buat apa yang tak bosan . tidur pun boleh bosan tau tak , hahaha . mesti dah tahap kritikal dah aku ni kan sebab bila tidur pun boleh bosan , wakaka . aku rasa macam nak balik kampung lah . habiskan sisa - sisa masa yang ada kat kampung , hehe . tapi kalau duduk kat kampng mesti tak boleh nak jumpa sayang - sayang aku sekalian , hahaha . nanti lah aku fikir cook - cook dulu :)

nak updated blog tak terupdated - updated sebelum ini . tak aleh - aleh terupdated dengan cerita aku yang membosankan ini . harap maaf lah , my otak dah gagal berfungsi untuk memikirkan perkara - perkara yang menarik dalam keidupan aku yang CERIA ini , wakaka . ini lah cerita aku untuk bulan april , kalau ada yang lain nanti aku updated lah ea . aku akan cuba menjadi blogger yang baik , huahuahua . ayat tak boleh go . kena lalu highway lah , hahaha . dah lah , sampai di sini sahaja cerita mengarut aku ini . tata semua ~~