March 2012 - Tasnim Hafidz

Monday, March 19, 2012

Baru aku perasan

March 19, 2012 2
Baru aku perasan
yeah! three down, three more to go. pffff
paper microb sangat sangat curang dengan aku. sampai hati. susahnya. tak expect pun nak keluar soalan macam tu *isk isk isk

dah lah, malas nak fikir dah. tawakal aje lah. mintak mintak masa mdm tanda paper nanti bukan lepas dia gaduh dengan husband dia. tak masak aku nanti. lepas ni paper Organic Chemistry -.-'
tu lagi banyak reaction nak kena hafal. tidakkkkk, rasa malas membuak buak. tapi apa pun memang malam ni aku tak study lagi lah. esok baru start. tadi dah tengok sikit. cuba recall balik yang sebelum ni. alahai, cam bangang je rasa tadi. tak ingat sangat. tulah, bak kata sir Im, "awak tak buat latihan memang tak boleh nak jawab" huahuahua 

hah! baru aku perasan, semalam punya post tulah first post aku untuk tahun 2012. sengall, haha
okeylaah, nak continue tengok running man. wakakakaka
tata semua ^_^


Semangat final!

March 19, 2012 0
Semangat final!
kalau jawab sayang, kalau tak jawab dosa :)
salam satu uitm,muahaha. ni semua gara-gara ada kat uitm lagi lah ni. tengah hadap final exam. bak kata Jessica, STRESS!haha. cehh, walaupun dalam mood exam tapi tetap jgk nak tengok Running Man
 *senyum lebar-lebar

takda apa nak post sebenarnya saja je ni. sekarang pun tengah rilek 5 minit. err, 5 minit ke? haha yelah tension banyak sangat nak kena read ni, hewhew. mamaaaa abahhhh, nim nak balik. takda mood ni :( tajuk je macam semangat sangat. sedangkan, hmmm. tidur pun lambat. kalau tak boleh tidur tengok movie. sem ni tak macam sem lepas. kurang semangat assabiyah sikit. err, takda kena mengea pun.

lepastu lepastu, sem ni macam susah sikit. tak tahu boleh dapat result macam sem lepas ke idak. doakan kejayaan aku ye anda semua. terima kasih :) jasa korang akan dikenang. dah lah, nak sambung study balik. penat nak taip guna on screen keyboard. huruf B & N jahanam. nyampah betul. huh! ok lah, sampai sini saje. tata semua. 

assalamualaikum :)