July 2011 - Tasnim Hafidz

Tuesday, July 05, 2011

AGAIN

July 05, 2011 0
AGAIN
straight to the point. phone aku hilang. AGAIN ! geramnya aku ! memanglah salah aku tertinggal tapi pulangkan balik lah. tak sampai setengah jam aku minta member carikan dah tak jumpa dah. wah, hebak hebak. pokai aku, memanglah padan dengan muka aku sebab careless tapi pulangkan lah balik siapa yang jumpa tu. aku baru aje pakai phone tu. simpati lah sikit. sampai hati ambil phone aku. orang kata muka aku relex tapi dalam hati jangan cakap lah. tak tenang aku. buat-buat happy je tadi. kenapa hilang lagi :( pfffft =.='

Saturday, July 02, 2011

untitled

July 02, 2011 0
untitled
tasnim. ingat nanti, untung dari wat bisnes print tu bayar balik duit kat abah tau !