amira saat ! - Tasnim Hafidz

Thursday, March 03, 2011

amira saat !

amira saat ! awak baca blog saya ya ? haha

terima kasih lah sebab sudi baca blog saya ni , huhu . saya buat entri khas untuk awak ya amira saat . jangan menangis sebab terharu pulak ya , haha  *awak kan cengeng 

amira binti saat . itulah gerangan kawan saya yang seorang ni . sangat gedik dan manja . tapi saya suka kawan dengan awak tau amira saat . dan juga yang lain - lain . tapi malam ni saya buat entri khas untuk awak , haha . saya kenal awak masa kita tingkatan 4 kan . time tu saya tak berapa suka dengan awak sebab awak suka berkepit dengan syila saya , haha . kesian awak masa mula - mula masuk sekolah dulu . kena buli . siap dapat panggilan cootep dan melekat sampai sekarang ni , haha . kesian kesian .

 tapi lama - lama bila dah kenal awak , saya suka kawan dengan awak . awak ni manja manja gedik tapi awak baik . lama - lama kita semua rapat dan menjadi kawan baik sampai lah sekarang . susah senang kita semua kita laluinya bersama - sama kan , haha . saya rindu awak lah amira saat . tak apa . ahad nanti kita keluar ya amira saat . saya tanya mak saya dulu ok ? 

nak tengok siapa amira saat ni ? ini dia 
.
.
.
.
.
.
v

( saya copy pic awak , jangan marah tau )

comel kan dia ? kan kan kan ? haha . rindu kat awak lah amira saat . kalau nak kenal dengan dia boleh lah view facebook dia ni . sila tekan sini , hehe . jangan marah ea tep . aq popularkan kau kat sini tau :)

ok lah , sampai sini sahaja coretan saya pada malam ini . sekali lagi amira saat , jangna nangis tau kalau terharu , hehe . selamat malam semua ~~

6 comments: