July 2018 - Tasnim Hafidz

Tuesday, July 24, 2018

Bachelorette Party

July 24, 2018 1
Bachelorette Party
Assalamualaikum

Hi guys

Sabtu lepas, kitorang ada buat a  simple bachelorette party cum baby shower for our dearest friends. Two mummy-to-be and three bride-to-be. Disebabkan ketiga-tiga bakal pengantin dah nak menamatkan zaman bujang diorang, alang alang tu kita buat sekali. Semua dah nak kahwin dah, start bulan July ni berderet sampai bulan September. 

Tema kita buat pyjama party. Maka macam-macam jenis style ada, and aku tak ikut tema pun. Tak jumpa pyjama murah-murah. Last-last mix and match je. Habis cerita. Dengan penatnya pagi tu cari barang kehulu kehilir dari Kulai sampailah ke bandar sana, plus lapar tak sempat nak makan. Untuk makanan, beli set ayam McD, Domino's Pizza and nasi goreng sikit. Sebab masing masing baru balik kerja, mesti lapar. 

Tiga dara manis. Dari kiri Pyka, Amira, Wan

The Babies

Takda gaya lain dah gaya dua lipa ni jugak wajib ada





Two happy mummy to be






Malam tu riuh rendah lah semua berkumpul, bercerita. Gelak macam tak hingat dunia. Nasib baik bilik sebelah kosong. Lepas ni sorang-sorang tamat zaman bujang. Dah susah nak lepak macam dulu. Hahaha. They are my happy pills selain dari family. There always be there for me. Thank you for the great moment guys. Semoga segala urusan korang yang nak berkahwin dan nak ada anak ni dipermudahkan semuanya. Oh ye sorang tak ada sebab dia tak dapat cuti. Kalau tak ada sembilan orang semuanya. Tinggal lagi tiga je lah majlis untuk tahun depan atau seterusnya. Hahaha

So thanks for the reading guys. Doakan aku cepat bertemu jodoh. Rasa lonely pulak lepas ni. Hahaha

Yang masih bujang,
Tasnim