Final exam - Tasnim Hafidz

Saturday, March 16, 2013

Final exam

Final exam dah dekat. persediaan? hampeh. tak mula pun lagi. paper berderet dari hari first ke hari ketiga. masa tengok jadual exam sebelum, punyalah khusyuk dok bebel kenapa jadual berderet tapi kesedaran diri tu masih tak ada lagi. hari ni tak pandang pun segala kerja dan tutorial. dok berlingkar atas katil macam ular. pemalas betul aku ni....

doakan aku boleh jawab final exam dengan baik nanti. semoga dapat lagi seperti yang aku ingin kan setiap semester. tak sabar nak cuti sem. boleh tolong mama. kesian mama takda sapa nak tolong. mama tunggu nim balik ea nanti. tak lama dah. rindu keluarga di johor..




bye semua.... Assalamualaikum














No comments:

Post a Comment