sudah basi? (new year entry) - Tasnim Hafidz

Saturday, January 05, 2013

sudah basi? (new year entry)

Assalamualaikum and hello there! 

serasa aku takda lah aku ni lambat sangat nak wish new year dekat korang semua. so, Happy New Year guys! tak basi lagi kan? mihmihmih

sinonim dengan tahun baru, mestilah ada azam baru kan. aku tak sure lah aku ada azam baru ke idok. selalunya berazam bukan main lagi tapi satu pun tak jadi. tapi takpelah. maybe azam aku tahun ni:

i) Nak dapat dekan lagi. In shaa Allah. doakan aku :)
ii) Nak laptop baru. abah janji smart pc.ekekeke
iii) Nak amik lesen kereta. maybe
iv) Nak jadi anak yang baik sentiasa. Syg abah dengan mama!
v) Nak menikah. ehh? haha

nampak gatalkan yang last sekali tu. oke abaikan. yang tu hanya masa yang menentukan. rasanya itu je lah kot azam aku untuk tahun ni. tapi sebenarnya, nampak lebih kepada apa yang aku nak je kan. hahaha. so kita tunggu je lah, tercapai ke tidak hajat aku ni. 

sempena dengan tahun baru ni lah kan, aku rasa jiwa aku pun dah baru lah. aku rasa macam aku dah beralih untuk berminat dengan stuff stuff yang berwarna pink! comel sangat! semalam je aku baru tukar purse aku dari kaler hitam jadi kaler pink! aku repeat. pink! wakakaka. sekarang rasanya dah berminat dengan warna pink,maroon, dan sengakatan dengannya. kaler perempuan gitu. ecehhh. tahun baru kan, semua pun nak baru. nyenyenye

akhir kata, Selamat Tahun Baru. semoga tahun 2013 terlakar dengan perkara yang indah-indah berlaka. jaga diri, jaga hati, jaga iman. bye2




No comments:

Post a Comment