First day - Tasnim Hafidz

Monday, December 10, 2012

First day

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera 

Hari ni, hari pertama bermulanya kuliah. hari ni jugak lah aku dapat macam-macam assignment. mind map setiap kali habis satu bab kena buat. nanti mdm nak tengok. mind map tu tak boleh lebih 2 helai kertas bersaiz A4.oh maannn. aku buat mind map kekadang bukan map dah. dah mcm semua note aku amik. haha. lagi satu, aku tak tau nak start dari mana. nota tadi pun sempat salin sikit-sikit.laju bebenor. macam nak pergi race je tukar slide tadi. huaaaaa

dalam kepala dah mula serabut nak kena buat mind map lah, log book for lab manual. haiyaa wa tak suka lah buat log book ni. leceh meh. tapi ada  markah kan, kena kasi buat juga. nanti markah takda, wa pun kena sembur je dengan mengkhinzir buta kang. taknak taknak. wa tak berani nak mencetuskan kemarahan.

ehh dah masuk asar. sampai sini saja dulu. lagi pun pukul 5 nanti ada lagi kelas.solat dulu semua. jaga hati, jaga iman. Assalamualaikum w.b.t  

No comments:

Post a Comment