Alahai, malasnya rasa.. - Tasnim Hafidz

Friday, December 07, 2012

Alahai, malasnya rasa..

Assalamualaikum w.b.t reader(s) sekalian!

Cara aku bagi salam tu macam mood oke kan tapi sebenarnya aku rasa serabut sangat. yelah serabut lah rasanya sebab ahad nanti dah kena balik Pilah untuk meneruskan pengajian aku yang tertangguh minggu ni sebab lecturer tak ada and ada yang tak masuk lagi. tapi oke lah kan, lepas ni macam tak rajin pulak nak balik johor kan. kecuali time cuti. hehehe

baru je balik pilah hari ahad hari tu and tetiba selasa aku dah kat rumah. and here i am! kat rumah, tengah syok berbaring kat atas katil sambil menaip. tapi apa kan daya, ahad semakin hampir. sekarang je dah jumaat. tinggal sabtu untuk bersuka ria. tapi sabtu kena tolong mama. sebab cik nor takda. oke what, dapat gak aku duit sikit. lepas buat beli tiket dengan makan sehari. hahaha. ehh jap mana duit sepuluh hinggit aku semalam?? *sambil geledah katil cari duit*

oke dah jumpa. simpan dalam purse. nanti ada orang amik. kat rumah ni, siapa jumpa duit bersepah, maka dengan pantasnya duit itu akan jadi kepunyaan siapa yang jumpa tu. muahaha. aku pun pernah buat *jahat* alahai, malasnya nak balik pilah. malas malas malas. malas yang tak terkata. kalau ada kereta sendiri kan best, gerenti aku merayap je nanti. elehhh berangan lebih, lesen pun aku tak amik lagi. haha, terok(s) 

erm cukuplah sampai di sini saja. nak pergi kedai lah. nak melantak semua makanan sebelum balik pilah. oh ye semalam kata macam teringin nak makan goreng pisang. ohhh cik nisah! simpankan kita sikit pisang nipah. nak makan ni. haha. pergi dulu!

xoxo, love tasnim! haha
Assalamualaikum semua!

No comments:

Post a Comment