12.12.12 - Tasnim Hafidz

Wednesday, December 12, 2012

12.12.12

Assalamualaikum w.b.t reader(s)!

Aku pun nak juga buat something dengan tarikh 12.12.12 ni. tak ada apa yang menarik pun. hanya sekerat gambar yang dikerat menggunakan snipping tool. muahahaha. dan inilah hasilnya



cepat-cepat aku bukak snipping tool nak kerat benda alah ni bila ternampak je nombor 12 ni. wakakaka. ini je pun. bukan ada apa sangat. haha. yang penting bukan cerita couple bercouple lah pada tarikh hari ni. bak kata Zam, tak payah ingat tarikh tarikh ni. buat susah nak ingat. erhhh! tak sensitif langsung dia tu. keciwaa kita tau.

Selamat malam semua. jaga diri, jaga hati, jaga iman. Assalamualaikum! 



No comments:

Post a Comment