Menggedik time! - Tasnim Hafidz

Thursday, November 01, 2012

Menggedik time!

Assalamualaikum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hehe, panjang tak salam yg diberi. ehhh jawab salam yang diberi. terutamanya kau linda. entri ni entri gedik aku. nak bagi tau yang aku merajuk dengan kau! pehhhh, aku nak suruh kau tengok header aku tu. shooooommmeeel tak, tapi kau kurang beri layanan. sampai hati. dah tu baru nak minta link blog. pehhhhh lagi aku terharu, rasa macam nak hentak kerusi makan kat rumah aku ni sampai patah. muahahahha

okey paragraph di atas khas untuk linda. yang ni baru khas untuk tatapan umum. ehh?
ohh ye semalam, ehh pagi ni. dengan gagahnya aku bangun awal dan mula membuka lappy tanpa mencuci muka terlebih dahulu. eyuwwwww pengotor lah kau ni *mesti korang cakap macam tu kan, tau dahhh* hahahaha. tak kesah lah, hakikat kebenaran memang begitu. sambung balik. haa pastu aku mula lah tengok tutorial tutorial yang ada pada blog blog yang terkemuka. tapi selalunya aku merujuk pada blog akak ni 


kalau nak apa apa tutorial, boleh lah tengok/rujuk blog dia. banyak jugalah informasi, ilmu, maklumat yang berguna. hehehe. okay sambung balik. pagi tadi dengan kerajinan yang ada, aku mula lah try nak buat header sendiri dengan menggunakan photoshop dan merujuk tutorial yang ada. wahhhhhh teruja aku nyah *matakelipkelip* dan hasilnya..............tengoklah header aku. oke tak? oke tak? hehehe. kalau tak oke pun lantak, yang penting aku suka. and aku baru belajar nak buat. puas hati lah jugak. 

hurm ni je kot untuk hari ni. gedik tak aku?? hahahha. kalau alyaa, mesti dia iakan je. hoho. oke lah, sampai sini sahaja entri untuk malam ini. byebye teman teman *waving*

Assalamualaikum. Good night.



No comments:

Post a Comment