Kemajuan asas? - Tasnim Hafidz

Thursday, October 11, 2012

Kemajuan asas?

Assalamualaikum wbt. Selamat petang. Selamat berhujan di petang yang dirahmati ini. Ohhh rasa aman je angin sejuk sepoi sepoi bahasa dok belai belai badan kita ni. Buat kita rasa nak baring and tarik selimut tidur. Okay, cukup untuk intro petang ni :p

Tengok tajuk entri aku ni. Kemajuan asas? Siapa rasa nak sambung? boleh tinggal kat komen nanti. ermm tapi ada ke yang baca blog aku ni? berzaman kot aku tak ambil peduli. Tapi rasanya ada. Ada ada. Ohh ye kemajuan asas kerajinan. Ehhh? Hahahaha. Tajuk takda apa sangat pun sebenarnya. Aku rasa macam nak kembali berblog. Kembali buat ayat merepek-repek. Baca blog orang lain. Gelak sorang sorang.

Buat blog tapi tak selalu update memang sunyi, takda sapa nak mai baca lah kan. Alang alang nak cuti sem dah ni habis orait lah tu. nyenyenyenye :3 okay lah, nak makan dulu. byebye. Assalamualaikum  semua! 

No comments:

Post a Comment