Semangat final! - Tasnim Hafidz

Monday, March 19, 2012

Semangat final!

kalau jawab sayang, kalau tak jawab dosa :)
salam satu uitm,muahaha. ni semua gara-gara ada kat uitm lagi lah ni. tengah hadap final exam. bak kata Jessica, STRESS!haha. cehh, walaupun dalam mood exam tapi tetap jgk nak tengok Running Man
 *senyum lebar-lebar

takda apa nak post sebenarnya saja je ni. sekarang pun tengah rilek 5 minit. err, 5 minit ke? haha yelah tension banyak sangat nak kena read ni, hewhew. mamaaaa abahhhh, nim nak balik. takda mood ni :( tajuk je macam semangat sangat. sedangkan, hmmm. tidur pun lambat. kalau tak boleh tidur tengok movie. sem ni tak macam sem lepas. kurang semangat assabiyah sikit. err, takda kena mengea pun.

lepastu lepastu, sem ni macam susah sikit. tak tahu boleh dapat result macam sem lepas ke idak. doakan kejayaan aku ye anda semua. terima kasih :) jasa korang akan dikenang. dah lah, nak sambung study balik. penat nak taip guna on screen keyboard. huruf B & N jahanam. nyampah betul. huh! ok lah, sampai sini saje. tata semua. 

assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment