Baru aku perasan - Tasnim Hafidz

Monday, March 19, 2012

Baru aku perasan

yeah! three down, three more to go. pffff
paper microb sangat sangat curang dengan aku. sampai hati. susahnya. tak expect pun nak keluar soalan macam tu *isk isk isk

dah lah, malas nak fikir dah. tawakal aje lah. mintak mintak masa mdm tanda paper nanti bukan lepas dia gaduh dengan husband dia. tak masak aku nanti. lepas ni paper Organic Chemistry -.-'
tu lagi banyak reaction nak kena hafal. tidakkkkk, rasa malas membuak buak. tapi apa pun memang malam ni aku tak study lagi lah. esok baru start. tadi dah tengok sikit. cuba recall balik yang sebelum ni. alahai, cam bangang je rasa tadi. tak ingat sangat. tulah, bak kata sir Im, "awak tak buat latihan memang tak boleh nak jawab" huahuahua 

hah! baru aku perasan, semalam punya post tulah first post aku untuk tahun 2012. sengall, haha
okeylaah, nak continue tengok running man. wakakakaka
tata semua ^_^


2 comments: