rindu yang bertandang - Tasnim Hafidz

Thursday, August 04, 2011

rindu yang bertandang

tajuk tak boleh blah kan? rindu yang bertandang, haha. memang. ada rindu yang bertandang di hati ini. bukan rindu pada kekasih hati tapi rindu pada buah hati pengarang jantung. siapa? nak tau? siapa lagi kalau bukan kawan-kawan yang jauh di mata tapi dekat di hati. adess tasnim, asal ayat kau jiwang bukan main lagi ni. hurm, tak ada apa pun. rindu sangat dah kat dorang ni. nak jumpa memang lama lagi la. rasanya masa cuti sem aje lah. raya pun terus balik kedah, tak sempat nak jumpa korang. 

aku rindu sangat-sangat nih. lagi-lagi kat cootep dengan syila. dah lama sangat tak jumpa. tetiba hari ni teringat kat korang. teringat dekat linda, syila, cootep, pyka and yang lain-lain. tahun ni first time aku tak sambut puasa sama-sama dengan korang. sebelum ni, 5 tahun aku sambut ramadhan dengan korang. kecuali cootep la. dua tahun aje kot dengan dia. tapi, aku memang rindu saat-saat kita bersama kat hostel dulu. boleh tak nanti aku nak minta kat sir firdaus bagi kita duduk kat hostel tu macam dulu for 3 days.? tiga hari pun okey lah kan syila? ohh , tolong. aku sedih ni. aku terlampau rindu sangat dekat korang. tep, bila leh jumpa.aku rindu kau. syila, nak sahur sama-sama dengan syila. pyka, aku nak tidur dengan kau walaupun katil asing-asing. linda, aku nak kacau kau la. *isk isk isk sedih la. aku tak tipu ni, sungguh aku rindu korang.

2 comments:

  1. rindu lah! nama yg disebut2 tu jauh2..haha..kite lau nk jumpa kt kfc pun leh je..huahuahua..aq rindu kau jgk lah ! :)

    ReplyDelete