saat yang membosankan =.=' ! - Tasnim Hafidz

Wednesday, April 06, 2011

saat yang membosankan =.=' !

hari ni aku tak kerja pun . habiskan masa kat rumah aje . kerja bosan tak kerja pun bosan . apa lah benda yang tak bosan ek ? tolong bagi tau sikit . buat apa yang tak bosan . tidur pun boleh bosan tau tak , hahaha . mesti dah tahap kritikal dah aku ni kan sebab bila tidur pun boleh bosan , wakaka . aku rasa macam nak balik kampung lah . habiskan sisa - sisa masa yang ada kat kampung , hehe . tapi kalau duduk kat kampng mesti tak boleh nak jumpa sayang - sayang aku sekalian , hahaha . nanti lah aku fikir cook - cook dulu :)

nak updated blog tak terupdated - updated sebelum ini . tak aleh - aleh terupdated dengan cerita aku yang membosankan ini . harap maaf lah , my otak dah gagal berfungsi untuk memikirkan perkara - perkara yang menarik dalam keidupan aku yang CERIA ini , wakaka . ini lah cerita aku untuk bulan april , kalau ada yang lain nanti aku updated lah ea . aku akan cuba menjadi blogger yang baik , huahuahua . ayat tak boleh go . kena lalu highway lah , hahaha . dah lah , sampai di sini sahaja cerita mengarut aku ini . tata semua ~~

No comments:

Post a Comment