baru saya tahu - Tasnim Hafidz

Friday, February 11, 2011

baru saya tahu

hai semua ! (dengan nada gedik dan terlentok-lentok)
mak baru balik kerja ni nyahh . so masih dalam mood  penat lagi , haha . malam ni mak jadi gedik sekejap ye sebab tadi kat kedai mak baru aje nampak nyahh nyahh yang sopan gituh . lagi sopan dari mak yang comel nih , hehe . ops , jangan marah ya .

malam ni mak , eh aku nak cakap yang rupa - rupanya ada orang yang mengikuti perkembangan blog aku ni . sungguh ku tak sangka , bhahaha . baru aku tahu . ingatkan dia tak berminat nak baca blog blog ni  . almaklumlah , dia kan pemalas , hehe . kalau kau baca ni jangan marah yew . nanti banyak pulak kawah - kawah yang tak patot , haha . alamak , terpuji kau pulak , hehe . tak ada lah . aku gurau gurau aje tau .

erm , bukan aku nak cakap yang tak ada orang baca blog aku ni . ada kot . ada kan ? kan kan ? haha . aku bukanlah seperti blogger tegar yang rajin menghupdate blog tuh  . aku berbelog pun sebab suka suka :D kadang - kadang tu aku tak ada idea untuk update blog ni , so aku akan mendiamkan diri untuk seketika , haha . setakat ni aku ada 16 followers . okay lah tu kan , dari tak ada . kiranya ada jugak lah yang berminat membaca blog aku yang tak seberapa ni , hehe . terima kasih lah kepada semua yang sudi baca blog aku . terharu mak nyahh , haha . sampai bersinar - sinar mata mak nih , hehe

aku nak cakap tu aje kot . nanti kalau ada idea , aku update lagi ea . thanks semua . night ! tata~~

2 comments: