tired enough - Tasnim Hafidz

Saturday, January 22, 2011

tired enough

*pfffft !
penatnya . sangat - sangat penat . teramat - amat penat . ish , tak tergambarlah penatnya .
haha , tapi siyes aku memang penat . penat mengupdate blog ni . aku ni dah lah memang agak tak berapa matang lagi dalam bidang blogging ni so , agak penat lah jugak . 
dah lama aku x update blog dan inilah kemunculan aku setelah sekian lama tak update . ceh ! padahal seminggu je tak update .
 pehh , berhabuk blog aku . sempat labah - labah buat sawang . penat aku mengemasnya tadi . haha
penat search sana sini cari template yang lawa - lawa tapi last - last amik yang ni je . haha , yang lain blogger lain dah guna , takkan nak guna jugak kan  .
 dah la kita follow dia , nanti dia kata kita tiru dia punya blog pulak . ish , tak nak lah macam tu kan . tak baik tiru orang punya . 
macam isu sekarang ni , copy and paste orang lain punya entri . dah lah kawan kita yang kena , sian dia . naseb baik dia tabah , haha .
 tapi tak tau lah kalau dah ada orang yang guna template ni , huhu . ehem , kalau ada sila inform kat kita tau , nanti kita cari yang lain lah , haha .
 tapi nak guna yang ni pun penat aku dah macam apa , hehe . makin tengok , makin nak ubah lagi . makin tengok , makin terasa menyampah pulak ! haha . ini je yang aku mampu nak buat . berkat usaha dan keazaman serta tawakal , last - last ini lah hasilnya .  melampau betul ayat tu , haha . okey lah , ini je kot yang mampu aku sampaikan kepada readers di luar sana , bhahaha . macam ramai aje yang nak baca . sekarang nak blogwalking , hehe . ceria - ceria selalu :) 

2 comments:

  1. template sama no hal punya nim..biasalah tu..haha :)

    ReplyDelete
  2. @anne

    ykew?huhu..
    penat taw nk wat ..hehe

    ReplyDelete