fakta yang benar . HAHA - Tasnim Hafidz

Tuesday, January 11, 2011

fakta yang benar . HAHA

assalamualaikum w.b.t

ya , bertemu kembali di blog aku yang tak berapa nak comel dan kiut ini . haha . malam ni aku tak tau nak taip apa *citt , dah taip dah pun . tapi tapi tangan ni rasa nak menaip sangat - sangat . ngee . best pula berblogging ni . haha .tapi tak cukup pengetahuan lagi . tapi tapi *asal gagap pulak ni , tapi aku selalu tanya kat orang lain . haha . dan orang yang akan aku minta pertolongan tu , hehe siapa lagi kalau bukan anne . haha . thanks anne sebab tolong aku yang agak lembab ni . huhu . kembali pada tajuk entri . saya tak berapa reti nak berblogging . itu satu fakta , harap maaf . dan dan dan sila beri tunjuk ajar . haha .

arghhhh , kecewanya ! *tak sangat pun . huhu . petang tadi , abang yang sangat kiut miut mukanya tu tak datang . hailaa , sedikit kecewa .  alamak , macam gedik sangat la pulak . haha . tak lah , tak gedik okay . aku cuma suka tengak muka abang tu yang kiut je bukan suka kat beliau pun . hehe . tapi tapi tapi , lau boleh apa salahnya . haha *devil laugh ! Apa ? kata saya gedik ? eh , suka hati saya lah nak gedik ke tak . diri saya , suka hati saya lah kan . kan kan kan ? *angguk la!  Ha , pandai pun . hehe . fakta kedua , saya tak gedik okay ! sila take note . haha

kecewa lagi !  tapi bukan pasal apa - apa yang serius pun . yang pasal abang tadi tu memang serius . muahhaha . kemiangan terserlah di situ . hehe . okay , yang sekarang ni pasal borang upu . kenapa tak boleh nak isi ? kata dibuka mulai 10.1.11 hingga 4.4.11 . tipu ea ? tak baik tau . nanti Allah marah . ngeee . masa kecik - kecik dulu mesti cakap macam tu lau bab - bab menipu ni . haha . macam satu trend pulak . ops , okay . berbalik pada masalah nak isi borang upu ni . mungkin line sangat sibuk kodd . tu tak leh nak bukak . erm , tak apa lah . sabar sabar . sabar tasnim . tak kan lari web di taip . ish ! perosak bahasa betul lah aku ni . haha . tak kan lari gunung di kejar . tapi aku bukan nak kejar gunung , aku nak isi borang upu dekat laman web mohe.gov tu . hehe . okay lah peribahasa yang aku cipta tu kan . muahahaha . aku bukan penyabar orang nya . ni fakta ketiga . tu yang nak di beritahu sebenarnya . tapi tak jugak , aku penyabar lah jugak . *ish , mana satu lah  . haha . in certain - certain kes loh . kalau tak , memang akan mencarut dan mula tendang - menendang sambil mulut berbicara yang bukan - bukan . hehe . sangat tidak baik . sila jangan tiru aksi yang tidak baik ini . haha .

tu lah antara  fakta - fakta yang benar mengenai diri aku yang comel ni .hehe . satu lagi fakta yang tersangat - sangat tepat tau . nak kata aku perasan ? lantak korang lah . yang penting aku memang comel apa . hehe . okay okay . jangan marah - marah . gurau - gurau saja . jangan marah okay , nanti muka cepat brkedut lalu cepat tua . haha . okay lah . ceria and senyum selalu . macam pocoyo yang comel tu . huhu . jumpa lagi .

2 comments:

  1. tolong sikit je kot..haha

    upu punya site memang tgah ade prob la..rmai xblh msk:(

    ReplyDelete
  2. @anne

    banyak la tu tolong nya,,haha
    upu tu lambat lg,,tapi tapi teruja nahh nak isi..
    haha

    ReplyDelete