best XD - Tasnim Hafidz

Sunday, January 23, 2011

best XD

haiii korang ! ops , assalamualaikum . hehe
tergelojoh sebentar XD , haha
hari ni best lah . leh tulis dalam diari ni , hehe . ni pun kira macam diari lah jugak , tapi diari yang boleh dikongsi dengan orang lain . first time au , first time !
faham tak ? first time , haha . mesti korang rasa nak lempang laju - laju je kan aku ni . tapi tak apa aku tak kesah pun , ngeee . happy ! eleh , bagi orang lain biasa kodd tapi bagi aku tak ! ngerti ? haha . tadi keluar dengan member - member . sumpah sebelum ni tak pernah keluar and tengok wayang dengan dorang! so , first time okey . mereka yang aku maksudkan ni ialah Linda Amjis , Amira Mia , Wan Syahira Amra and Syahila Mohammed . lantak lah korang nak gelak ke apa , tasnim tak kesah  =) dulu pernah lah keluar tapi dengan kawan aku yang sorang ni . nama dia Alina Aziz . my friend since aku sekolah rendah . biasa lah lau gadoh - gadoh ni kan tapi tu lah first time tengok wayang dengan dia , hehe . first time lagi . tak abeh - abeh dengan first timenye , hehe . apa buleh buat , bukan senang mama dengan abah nak bagi keluar . tapi aku tau , dorang ada sebab buat macam tu . kadang - kadang rasa macam nak memberontak je *dah pernah pun . tapi tak leh nak lawan lah , kene ikod jugak , hehe . so , hari inilah first timenya aku hang out dengan member - member sedorm . selalu kalau dorang keluar bersama , aku tak pernah dapat ikod . tetapi pada hari ini bertarikh 23 januari 2011 , aku dengan senangnya dapat keluar dengan dorang . tapi itu pun mama dengan abh yang hantar , bhahaha . gelak lah , gelak lah lagi . tak heran pun , hehe . tadi jalan - jalan sempat lah aku beli novel sebuah . haha , tak abeh - abeh dengan novel kan . semalam baru beli satu , hari ni aku beli lagi satu . sangat tamak ! haha 
aku beli novel Coklat , Bunga & Si Cupid dan novel AKu Cinderella . dan dan , dua - dua novel tu aku dah habis baca , hehe . 
itu aje kot yang aku nak cerita . jangan bosan ye kalau baca . aku tak selalu update . tak ada  apa - apa yang nak disampaikan atau pun diumpatkan , haha . okey lah , nak blogwalking dulu . tataa semua ! XD

p/s: nadia ishak , jangan lah merajuk okey?please . . .

5 comments:

  1. amboi..
    byknye bli novel..
    jgn x mandi sudah la bace novel tu..
    tp mmg best kn novel ni?
    kalu mandi pun, cpat2 je nk siap..hahahha

    ReplyDelete
  2. best seh boleh kua cuti2..haha

    ReplyDelete
  3. @mimie addnin

    betol lah,,best sgt2
    semuanya nk wat cepat2 je..
    haha

    @anne

    first time okey..first time! haha

    ReplyDelete
  4. nym..! haha, i lyke that my name is over there..promiz to do this kinda thing, and put your name in my blog~

    ReplyDelete
  5. @haruhikumiko

    letak jgn tak letak tw,,haha
    thenx XD

    ReplyDelete