11.1.11 - Tasnim Hafidz

Tuesday, January 11, 2011

11.1.11

assalamualaikum w.b.t


Helo - helo , kopi atau milo . HAHA . apa khabar semua ? harap - harap sihat lah ye . hai maklumlah , sekarang ni ramai yang sakit - sakit . demam lah , selsema , batuk dan sebagainya . kalau ada simptom - simptom macam gitu , cepat - cepat lah pergi klinik amik ubat okay . 

lawa kan tarikh hari ini . HAHA . 11.01.11 . hari ini birthday member aku . credit to HASLINA HASHIM . happy birthday mak cik . *mak cik tu nama panggilan dia . huhu . okay , selalu kalau ada tarikh yang cantik - cantik , comel - comel , kiut - miut . haha . mesti ada yang akan buat sesuatu yang special untuk diingati kan . macam , macam tarikh couple ke ? hehe . ada ke ? kalau ada . oaky lah tu . suka hati korang lah kan .ngee .

untuk tarikh hari ini pun ada lagu tau . aku baru teringat bila baca blog anne tadi . haha . dia siap letak lirik lagu 11 januari tu lagi tau . dulu aku minat lagu tu . suara penyanyi nya seeeedap bangat . HAHA . 

untuk aku , tarikh hari ini tak ada yang spescial kodd . hari ini , seperti hari - hari biasa , like always lah , kena kerja . muahaha . cari duit sikit . buat bekalan . haha . nanti senang . kalau nak beli apa - apa , guna duit sendiri lah . * mama selalu cakap cam tu . bukan nak tolong sikit . hehe . baju ngan kasut pun boleh lah . haha . tak ada lah . main - main je . hehe

okay la , nak pergi kedai . kerja . huhu . sambil cuci - cuci mata tengok abang - abang U yang kacak - kacak dan comel - comel . haha . kegatalan terserlah di situ . ops , jangan kutuk saya . tak salah kan ? mata saya . suka hati saya lah . haha . ceria - ceria selalu 

No comments:

Post a Comment