Sayang. - Tasnim Hafidz

Saturday, December 14, 2013

Sayang.

Assalamualaikum

actually, kita ada buat blog lain. sebab utama dibuat, nak edit cantik cantik comey comey lah kekonon nya. bila comey boleh lah nak edit kat blog TH ni tapi hampeh, rasa cantik kejap je. sekarang rasa bosan dah dengan design yang sedia ada.


last last back to simple template. kahkahkah. aku memang cepat bosan. agak merisaukan fe'el yang satu ni. merisaukan untuk suatu ketika di masa depan nanti. ahh sudah. ignore.


aku agak sayang dengan blog Tasnim Hafidz ni. lagi pun blog ni dah lama hidup. ada lah jugak berpuluh kawan. soooooooooo agak sayang untuk di abaikan macam tu je lalu aku buat keputusan untuk tetap kemas kini blog yang simple ni. ngeheeee


yang blog lagi satu tu, ada juga aku kemas kini tapi faham faham lah si pemalas tasnim ni. agak dah lama baru nak muncul. memang trafik tak gerak lah. tak ada siapa yang sudi nak jengah sebab tak dikemas kini. hehe


Thanks for reading. xoxo. byebye

No comments:

Post a Comment