Cerita aku. - Tasnim Hafidz

Wednesday, December 25, 2013

Cerita aku.

Assalamualaikum.

Memang dari awal lagi aku dah pasang niat, aku buat blog ni sebab nak share pasal cerita perihal diri. memang akan ada cerita pasal aku, aku, aku dan aku. termasuklah keluarga dan kawan-kawan. so tak salah kan kalau aku share apa yang aku rasa boleh untuk diceritakan untuk tatapan umum.


Tapi kalau ada yang rasa macam aku ni share benda-benda yang mengarut pada pandangan dia tapi bukan aku, silalah tekan butang pangkah di sebelah kanan anda. habis cerita.


Bukan apa, orang tak suka, tak boleh lah nak paksa suka. dah macam desperate pulak kan. aku cakap je ni. bukan apa, ada sedikit rasa tersentap bila ada seseorang tu cakap, ntah apa-apa je aku cerita kat blog ni. memang ntah apa-apa pun. tak suka, sudah. tak suruh baca pun. hikhik.


Keluarga kat Johor pergi bercuti kat Muar. katanya abah teringin nak makan satay cikgu yati. hehe. aku tak kesah pun. bercuti lah. hari ni pun aku memang bercuti yang sebenar-benar cuti. tidur je dari tengah hari sampai petang. sakit dah badan ni. adehhh


so until the next entry. have a blast day. xoxo.
Me






No comments:

Post a Comment