awkward - Tasnim Hafidz

Monday, May 13, 2013

awkward

hai guys! ops... Assalamualaikum..

lama sudah kita tak update blog. dulu kekonon berazam nak rajin berblog, tapi haremmm. tak jugak konsistennya. kejap update kejap idok. dah rupa mcm chipsmore dah.

ohh ye, sempena hari ibu semalam, SELAMAT HARI IBU. tiap-tiap hari pun hari ibu. tapi special sikitlah kan semalam. tapi kan......rasa awkward nak wish depan-depan. last-last sampai ke sekarang ni tak ucap pun.dulu dah biasa kat asrama msg/call mama je. sekarang bila depan-depan. segan aih. mama jangan terasa tau.

dengan gigihnya aku buat kad ucapan. kad ke? nipis je aku rasa A4 paper ni, tapi tak kira. buat jugak. nak jugak bagi mama esok walaupun terlewat. siap letak gambar mama terang tang tang lagi. huhu.

mama, nim dengan adik-adik sayang sangat kat mama. mama lah the best super mom yang kitorang ada. apa kitorang nak semua mama akan cuba tunaikan. terima kasih mama for everything. everything ma. tak terbalas jasa mama melahirkan, membesar, menyusu, menjaga, mendidik kami adik-beradik *sobsobsob

terima kasih mama. we love you. muahhhh!

sayangi dan berbaktilahkepada ibu/mak/mama/umi/mummy anda sebaiknya sementara mereka masih ada. ehh tak lupa jugak untuk abah/ayah/abi/walid/papa/daddy korang jugak

ok lah dah mengantok. toooooooooooooodles!


No comments:

Post a Comment