Entri sebelum tidur - Tasnim Hafidz

Thursday, January 17, 2013

Entri sebelum tidur

Dalam kepayahan menaip guna blackberry tersayang pelbagai guna ni, aku gagahkan jugak nak menaip satu entry sebelum tidur. motif aku buat cenggini? Entah. Aku pun tak tau. saja-saja je ni. Mungkin entri ni sebagai konklusi apa yang berlaku seharian sebelum aku tidur. hehehe

Hari ni ada satu kelas sepatutnya (lab sebenarnya) tapi last-last minit baru bagi tau yang lab takda. oh my Allah, dah sampai kat depan lab baru nak bagi tau. bazir baju yang aku pakai tadi. ingat nak ulang pakai baju yang sama je lah esok. lantak pi orang nak cakap apa pun. wekwek

So, esok pun hanya ada satu kelas and ada test di malam hari. test food microbiology. aku baca gitu-gitu je tadi. esok baru nak menumpukan sepenuh perhatian. mungkin. hahaha. wish me luck. Doakan aku boleh jawab. Terima kasih. oke dah boleh tidur. bye bye. Assalamualaikum~



No comments:

Post a Comment