Aku Masih Setia - Dia Fadila - Tasnim Hafidz

Tuesday, January 15, 2013

Aku Masih Setia - Dia Fadila


Kini telah tiba masanya
Untuk kita berbicara
Tentang hubungan ini
Yang makin dingin dan menyepi
Teman-teman ku membawa berita
Berita kecuranganmu
Namun aku masih mampu
Masih ku bertahan kerana
(Korus)
Aku masih setia
Namun kesabaranku ada batasnya
Mungkin jua kerna
Aku masih menyintai
Bukan ku menyalahkan
Hanya sekadar ingin mengingatkan mu
Agar cinta ini
Kembali bahagia
Semakin kusut ku rasai
Hari berganti hari
Engkau terus membisu
Egomu makin membelenggu
Apakah aku yang keliru
Bingung dikaburi cemburu
Atau sememangnya dirimu
Sebenarnya begitu
Aku bukan boneka
Yang bisa kau lakukan semahunya
Namun cinta ini
Ku bertahan
Dan kerana
Aku masih setia..
Di sudut hatiku
Masih percaya
Dikau kembali seperti semula
Dikaukan kembali...
Sayang..
credit to : [ Aku Masih Setia lyrics found on http://lyrics.my ] 

ni antara lagu recently played kat mp3 aku. kalau dah dok ulang-ulang lagu yang sama tu kira aku dah masuk mood merindui, tak puas hati dengan sesorang yang senyap menyepi tak bagi tau apa-apa kat aku macam aku ni tunggul-kayu-yang-takda-perasaan! apa-apa aku masih setia. aku masih menunggu ye inche Zam. phone aku tu masih setia tunggu call/message dari kau. kalau payah sangat, aku call angkat lah. sekian~

No comments:

Post a Comment