Serabut masai.ehh? - Tasnim Hafidz

Thursday, October 11, 2012

Serabut masai.ehh?

Assalamualaikum dan selamat tengah malam!!! 
Memang takda tujuan nampaknya aku memalam buta menaip sebab nak mengupdate entri yg kedua buat tahun ni. ehh? teruknya perangai. dah berbulan bulan baru rasa nak jenguk blog. last entri dulu masa final exam sem 2. Entri ni pulak time final exam sem 3. hebat bukan? hahahaahaha. Ye aku tau semua terharu bila malam ni aku ada buat entri baru. terimasss lah ye *perasan* nyenyenyenye :3 
Macam mana nak edit balik blog ni kepada yang asalnya? apa yang aku dah buat pun aku tak tau. serabut semamcam aku tengok blog aku yang pinkish mingkish ni. mohon sesiapa bantu aku? aku ni naif pasal benda benda cenggini. kalau buat cross boleh kot. hehehehe. okaylah. ni je untuk entri kedua aku tahun ni. tengoklah nanti bila allele rajin aku jadi dominant aku update. kalau recessive je, alamatnya tahun depan pulak lah baru ada entri baru. Muahahahaha. Good night semua. Byebye. Assalamualaikum 

P/s: sebelum tidur dengar lagu I Love You So by Maher Zain

No comments:

Post a Comment