untitled - Tasnim Hafidz

Friday, June 17, 2011

untitled

Pagi-pagi lagi aku dah update blog di makmal computer uitm k.pilah ni semasa lecturer tengah mengajar, haha. Sangat tidak senonoh bukan. Bukan apa, kalau nak guna laptop sendiri memang tak boleh lah kan. keyboard macam haram. tak kesian langsung kat tuan dia yang nak buat kerja ni. Kerja ke? Haha. Rasanya kerja ‘online facebook’ sajalah, muahaha. Sebenarnya, aku tak ada tujuan sebenar pun nak menaip hari ini. Saja tangan gatal-gatal nak menaip. Gian gamaknya. Tengok lah nanti kalau assignment dah banyak, tak tergatal-gatal tangan kau nak menaip nanti tasnim oii, bhahaha. 

Cuaca dan suhu kat sini buat aku rasa nak balik sambung tidur kat bilik je. Sangat sejuk dan nyaman weii. Mata dah layu aje ni. Lecturer cakap apa pun aku tak berapa nak faham. Memang lah tasnim, kau kan tengah sibuk concentrate menaip untuk blog kau ni ! *dush dush hamik kau sebijik! Eh, dua lah, haha. Sewel pula aku di pagi hari ini. Tapi tak apa, bukan ramai pun yang berminat nak baca. Follower pun berapa kerat saja tapi aku tetap menghargai mereka. Kalianlah insan yang sudi nak mem’follow’ blog aku ni. Terima kasih bebanyak ya. Rasa terharu dah ni. *sob sob gedik lah pula tasnim ni, haha. 

dah lah, kesian pula kat lecturer ni bila aku tak concentrate. lagi kesian kat aku yang tak dapat apa-apa nanti untuk hari ni,haha. sampai di sini sahaja pertemuan kita pada kali ini. berjumpa lagi kita di lain hari.  renung-renungkan dan selamat beramal :)

Assalamualaikum
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

No comments:

Post a Comment