buat korang - Tasnim Hafidz

Friday, May 20, 2011

buat korang

aku tak reti nak bebel banyak-banyak macam orang lain pasal ni

linda - tahniah dapat jadi cikgu kat negeri sembilan :) oke aku memang suke sebab kite same tempat nanti. cakap dengan cikgu jangan jeles tau. haha. thanks for being my friend for the past five years and now. aku sayang kau 

pyka - pyka sayang. aku sayang kau sangat-sangat. kau banyak tolong aku selama ni. dengar luahan hati aku pasal tak puas hati dengan orang lain. tQ pyka. tQ sebab sudi jadi kawan aku :) miss u sangat-sangat pyka

cootep - hai sayang. walaupun kita tak sama tempat, sekurang-kurangnya kau dah dapat sambung belajar. dah jadi dak akaun nanti. duduk melaka nanti jangan nakal-nakal tau. i'm gonna miss u so much dear. jangan gedik-gedik tau. jangan lupa aku

syila - semoga kau dapat spa tu. gud luck dear. aku doakan kau. jangan lupa aku. terima kasih sebab sudi jadi kawan aku selama ni. jangan lupakan aku tau. haha

wan - duduk matrik nanti jangan lupa aku. bila-bila ada masa kite boleh hangout sama-sama kat seremban. haha. gud luck dear.

ejad - haha, belajar rajin-rajin tau. gonna miss u. jangan lupa aku. aku rindu nak duduk satu dorm dengan kau lagi :)

shima - selamat jadi dak pra u shima. rindu nak lepak-lepak dengan kau kat dorm. all the best dear. thanks jd kawan aku selama ni

minah - aku pun RINDU kat kau minah. jangan nakal-nakal tau kat um nanti. kite dah tak leh nak jadi macam mase sekolah dulu-dulu. haha. gud luck :) thanks for everything

buat kalian yang lain - all the best guys ! buat yang terbaik dalam hidup korang. insyaAllah kita semua akan jadi orang yang berjaya di dunia dan di akhirat. miss u so much guys !

terima kasih kepada semua yang sudi mengenali diri ini. thanks kpd semua sebab sudi jadi kawan aku selama ni. korang lah yang terbaik dalam hidup aku. tak ada orang lain yang boleh ganti tempat korang di hati ini. aku tak tau nak cakap apa lagi,haha. aku hanya mampu menangis je sekarang ni. haha. rindu korang semua sangat-sangat ! tolong , tolong jangan lupa aku dari ingatan korang. aku sayang korang semua sangat-sangat. maaflah kalau aku tak jadi kawan yang baik selama ni. haha. sampai di sini saja. selamat malam semua ~

2 comments: