untuk korang berdua ... - Tasnim Hafidz

Tuesday, March 15, 2011

untuk korang berdua ...

haha , tajuk macam apa aje kan ?
entri ni khas untuk Linda Amjis dan Amira Mia , haha
aku siap highlight lagi nama korang berdua
hahaha *ketawa kejam
kenapa dengan dorang berdua ni ? nak tau ?
 okay , sebenarnya aku merajuk dengan dorang berdua ni
sebabnya , sebelum ni dorang berdua yang beria - ria nak keluar minggu lepas
last - last dorang berdua yang tak dapat ikut !
grrr , geram mak tau ! 
ba ro ya alif betul ! nyampah den 
tak apa tak apa
masa result keluar nanti siap korang berdua ! 
okey , habis cerita pasal dorang

ahad hari tu , aku pergi jom masuk u dengan membe yang lain
ada pyka , wan , alina and puteri 
aku bawa adik aku sekali , Ngah
saja bawa dia jalan - jalan . bukan selalu dapat keluar dengan dia
dapat lah juga bawa dia pergi tengok wayang kat cs
kita orang semua tengok cerita big mommas , haha
best lah juga cerita tu , satu wayang gelak macam apa . haha
 ingat nak tengok cerita hikayat merong mahawangsa pula lepas ni
tapi , tak tau bila lagi boleh tengok 
hmm , sampai sini aje kut aku bercerita
nanti - nanti kalau ada masa aku kemskini lagi blog aku ni ea 
haha , tataa semua ~~





No comments:

Post a Comment