mai mai , jangan tak mai ! - Tasnim Hafidz

Saturday, February 12, 2011

mai mai , jangan tak mai !

mai mai ! singgah singgah ! jangan tak singgah ! nasi ayam ada , laksa ada , mee kari , mee rebus . kopok lekor ! cucuq pun ada . mai singgah mai ! cepat cepat !
( dengan lantang dan tanpa dengung aku menjerit )

awat jerit malam - malam ni tasnim ? hang meroyan kah ? haha , tak ada lah . aku tak meroyan  pun , tapi aku nak habaq kat hangpa semua yang baca blog aku nih . hangpa pernah dengar dak orang dok laung ayat macam kat atas tu ? selalu dengaq kat pasar malam  kan . tapi malam ni aku nak hangpa dengar dan baca kat blog aku ni , hehe . ( memang baca aje kot , macam ada yang dengar ) wakakaka :D

ehem , sebenarnya aku nak promote gerai mak aku , haha . tempat aku bekerja mencari duit sekarang . GERAI MAHYAH . ada yang tau tak ? sapa yang dok kat area - area utm ni tau lah kot . mak aku jual makan petang - petang je . macam yang aku dok jerit kat ataih tadi lah . yang penting sekali , cucur udang :D hoho , sedap loh , tak tipu . cicah dengan kuah kacang . aiyoo , mesti nak lagi lah lepas ni . haha 

tak salah kan aku nak promote ? kat blog aku , tak apa lah kan , haha . kedainye kat Medan Selera Taman Sri Pulai . sapa rasa nak mai , mai lah . mak aku lagi suka . aku lagi lah terlebih - lebih suka , muahahaha . sebab dapat duit nanti . hahaha , niat yang tak baik . tak ada lah . malam ni saja lah aku nak promote kedai mak aku ni . sebagai idea untuk menghupdate blog , haha . okay , sampai sini dulu kot . nanti ada idea aku upadate lagi . tataa semua~~


1 comment: