dadali - di saat aku mencintaimu - Tasnim Hafidz

Thursday, February 10, 2011

dadali - di saat aku mencintaimu

hello - hello ! hai semua :)
dah tengok tajuk di atas ? ada sesape yang taw lagu ni tak ? kalau ada angkat tangan ! haha . sebenarnya tak ada kerja tu dok cari lirik lagu and sambil - sambil tu dok search jugak lah lagu - lagu apa yang sedap dijadikan halwa telinga , haha . aku suka lagu dadali ni . liriknya penuh makna , hehe .  

Dadali - Di Saat Aku Mencintaimu
mengapa kau pergi, mengapa kau pergi
di saat aku mulai mencintaimu
berharap engkau jadi kekasih hatiku
malah kau pergi jauh dari hidupku

menyendiri lagi, menyendiri lagi
di saat kau tinggalkan diriku pergi
tak pernah ada yang menghiasi hariku
di saat aku terbangun dari tidurku

reff:
aku inginkan dirimu datang dan temui aku
kan ku katakan padamu aku sangat mencintai dirimu
aku inginkan dirimu datang dan temui aku
kan ku katakan padamu aku sangat mencinta

menyendiri lagi, menyendiri lagi
di saat kau tinggalkan diriku pergi
tak pernah ada yang menghiasi hariku
di saat aku terbangun dari tidurku

repeat reff

semoga engkau kan mengerti tentang perasaan ini
maaf ku telah terbuai akan indahnya cinta (indahnya cinta)
maaf sungguh ku tak bisa (tak bisa) untuk kembali padamu
maaf ku telah terbuai akan indahnya cinta

repeat reff

aku inginkan dirimu datang dan temui aku
kan ku katakan padamu aku sangat mencinta


haha . amacam ? best tak . syahdu aje dengar kan , haha .  aku suka lagu ni . mungkin sebab ada kene mengena lah juga . awak , napa awak tak faham - faham ? saya syg awak lah ! dah lah , awak ni memang tak faham bahasa melayu . malas nak terangkan , haha . nak share ni jep dengan korang semua . hope korang happy :D okey lah ,tidur dulu . tataa~~

No comments:

Post a Comment