mood : sedih yang tak terkira - Tasnim Hafidz

Thursday, January 27, 2011

mood : sedih yang tak terkira

assalamualaikum .

erm , tak tau nak start macam mana . okeylah , hari ni aku on Facebook and blog . aku jumpe cerita pasal kawan - kawan . bila bace je pasal benda ni , aku rasa sedih sgt . tak tau lah kenapa . tetiba rasa rindu sangat sangat dekat kawan - kawan . haha , ayat skema . sedangkan aku baru je jumpa dorang ahad lepas . rasa sedih yang tetiba datang and tak pasal - pasal ada air yang mengalir , huhu . aku start jumpe kawan - kawan pun kat sekolah . sekolah lah bermulanya ikatan persahabatan antara aku dengan dorang , haha .wahh! aku sedih . tak ada sape aku nak luahkan , blog ni je lah yang tinggal , haha . tak pe lah blog ea , ko dengar je lah luahan hati perasaan aku nih . 

aku rindu kawan - kawan aku . exactly semua kawan yang mengenali diri ini . tapi diri ini lebih merindui kawan - kawan yang rapat dengan aku. hmm , sedihnya . aku tengah nangis ni , tak ad sape ke nak pujuk ? huhu . tak perlu lah mention nama kan , nanti lau tak mention ada lak yang merajuk . aku tak reti pujuk okey ! tapi nak dipujuk , haha . tak maluu betul . sumpah aku memang sedih sangat sekarang ni . kalau boleh diputarkan masa , aku nak balik ke tahun lepas . haha tapi aku tau ianya tak kan terjadik .

bagi aku , kawan memang jadik isu yang sensitif . tak tau lah bagi korang . biasa lah kan kalau ada rase jeles , sakit hati and sebagainya . lau gadoh - gadoh tu lagi biase , haha . sebab selalu berlaku kat diri aku ni . aku lau sayang kawan tu , aku sayang dorang sampai mati . aku akan ingat kat dorang , yang mana rapat lah . aku ni memang cepat naik angin . rase nak marah je . and thanks pada sesape kawan aku yang tahan dengan perangai aku yang buruk ni , haha . aku ingat lagi , masa gaduh ngn sorang ni . haha , memang teruk . tak tau mulanya macam mana , yang penting time tu aku nyampah sgt dengan perangai dia yang satu ni . gadoh gadoh sampai cikgu perasan , haha . and aku yang kene private kaunseling dengan cikgu tuh , hehe . aku tak kesah pun . mula mula ingt tak nak tegur lah dia lagi atas sebab tertentu lah , tapi last last aku pikir , sampai bila tak nak bertegur , buat aku sendiri rasa sakit baik tak payah . lagi pun dah dekat nak spm , lebih baik aku berbaik dengan dia .and then aku bagi surat mintak maaf kat dia dulu . sambil tulis ,sambil nangis , haha . aku memang cengeng , tak leh nak kata apa lah , hehe . yang aku tau , dalam masa aku tak bertegur dulu , aku rindu sgt sgt dekat dia .aku kenal dia dah lama and aku rapat balik dengan dia time form 4 dulu . memang sakit lah time tak tegur tu . dia pun balas balik surat tuh , and macam biase lah dak cengeng ni mula buat drama dia ,haha . and sekarang ni dah baik , cuma dah lama tak dengar cerita pasal dia . ada lagi satu cerita . mase tu dah nak last last exam , time sarapan . so , di pagi hari kitorang story mory lah kan . then sape ntah yang start cakap yang pasni dah nak habis sekolah , nanti dah tak dapat jumpa and tidor same - same , huhu . memang sedih lah time tu . tetiba teringat cerita lama . then mulalah buat drama kat dewan makan tu . sorang nangis yang lain pun ikot nangis . memang sedih lah time tu , haha and i will keep it in my mind ! 

okey tamat cerita pasal tu , huhu . can somebody give me a tissue ? haha . i'm so sad rite now , hehe . buat membe - membe lame , aku ingt lagi kat korang . sapa kate aku lupa ? aku tak lupa pun . aku bukan sombong , cume aku tak nak kacau korang je . yelah , korang kan dah ada membe korang yang lain , so aku tak nak kacau lah . aku tak sombong tau . ingat tuh . haila , napa sedih sangat ni . i need somebody . takkan lah blog ni je ? dia tak leh pujuk aku , haha . tak pe lah , nanti aku dera sorang ni . hargai lah kawan kawan yang ada , tak nak gadoh gadoh tau , haha . lau aku ada buat salah and korang terasa , maaf dipinta . one more thing , i love all my friends ! sayang sangat sangat kat korang , korang lah anugerah terbaik dari Allah bagi aku .aku bersyukur sangat dapat kawan macam korang . jangan lupakan aku , hehe . okey lah , ceria - ceria selalu . tataa~~  

2 comments:

  1. hehe, cm tw je spe yg ko gdo wk2 2...sbar ye,, jgn la ngis nym,,,:(

    ReplyDelete
  2. btol la bot..hehe, nym aq pn rindu kw..hahaha

    ReplyDelete