apa - apa aje . . . - Tasnim Hafidz

Thursday, January 13, 2011

apa - apa aje . . .

aaaarrrrrggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ! 
( menjerit sambil tarik - tarik rambut )

gila ea ? terjerit - jerit malam - malam buta ni . lempang kang , baru tau . haha . sewel :D nak tau kenapa aku terjeri - jerit macam orang gila ni ? hah , sini ceq nak habaq mai . sebenaq nya , ceq sedih . ceq tak tau nak taip apa utk blog malam ni . tapi tapi tapi , ceq nak sangat menaip . isk isk isk . tak dak idea nak cerita apa . kalau cerita pasai kerja hari ni , ceq da penah cerita sebelom ni . 

jap aih , cerita pasai kerja kan . abang tu tak datang lagi . isk isk isk , sedihnya . haha . ish , gatai betoi la ceq ni . hampa nak kutuk ? kutuk la . ceq  tak kesah pun . wekkk . eh , awat tukaq jadi slang utara pulak ni ? dah , tukaq balik . ehem , okay dah . kembali kepada asal . haha . sebenarnya aku ni anak jati kedah , em tapi tak berapa nak jati sangat la sebab tak reti sangat nak cakap piau macam orang sana . huhu . apa lah , tu pun tak reti ? ish , teruk betul lah aku ni . hehe . 

okay lah , hari ni cakap pasal apa - apa je lah .macam tajuk entri aku ni kan . ermm ,  cakap pasal novel lah . huhu . aku ni teruja sangat dengan novel . teruja sangat sangat sangat ! haha . sila take note  :) hehe . kadang - kadang tu  kan , dah macam orang gila kalau tak dapat baca novel . pernah sekali tu masa kat asrama , aku nak sangat baca novel . masa tu tak bawa lagi novel kat asrama . almaklumlah , awal - awal masuk asrama , kelam kabut lah pasal benda lain yang lagi penting dari novel ni . hehe . okay , sambung balik . disebabkan aku ni teringin sangat sampai dah tahap gian kan , aku suruh  lah membe aku sorang ni belikan aku novel . eh , guna duit aku lah , tak kan duit dia pula . citt ! teruk kan . sanggup keluarkan duit poket hari tu suruh maryam belikan novel . haha. tak apa , mama tak kesah , huhu . akhirnya , lepas jugak lah gian aku tu . dasyat tak ? dasyat kan ? kan kan kan ?
hangguk je lah . kalau nak bagi aku hadiah kan , em bagi novel pun tak apa . haha . demand pula . suka hati orang tu lah nak bagi hadiah apa . ish ish ish , apa lah tasnim ni . hehe . nanti bila - bila aku tunjuk kat korang koleksi - koleksi novel - novel aku ea .

okay lah , sudah larut malam . nak tidur . aku ni selalu sangat tidur lewal - lewat . haila , nak buat macam mana . mata tak rasa nak tertutup lagi . asyik nak terbukak je . huhu . tak kesah lah apa pun . janji tidur . kalau tak tidur je sampai berhari - hari tu memang problem lah tu . tapi , ada ke macam tu ? *berfikir sejenak  Lah , tadi kata nak tidur dah . boleh pula sambung lagi . dah dah , pergi tidur sana . haha . bebel kat diri sendiri . macam lah jalan . okay lah , kita tidur dulu . tapi sebelom tidur  ingat nak blogwalking lah . hehe . apa - apa aje lah . ceria - ceria selalu  



2 comments:

  1. tasnim ngan novel tak dapat dipisahkan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hahahaa ;p

    ReplyDelete